Page 25 of 25 FirstFirst ... 152122232425
Results 601 to 618 of 618
  1. #601
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Nottingham
    Posts
    2,638

    Default

    Still having trouble I'm afraid. Exactly the same as before. It was fine until 2 days ago.....

  2. #602
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Nottingham
    Posts
    2,638

    Default

    It's seems alright again as of this morning. (Fingers crossed)

  3. #603
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Loughton
    Posts
    11,130

    Default

    Only there's going to be requests for The Lads to do a bit of rebooting at this rate, I can tell!

  4. #604
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Reading, England, United Kingdom
    Posts
    3,898

    Default

    So I've undone a few of the things that came in on Friday/Saturday.

    I'll gradually put them back in - one at a time this time - and I'll count on Wayne to let me know at what point he has trouble accessing the site


    Wayne's internet connection must be on one of those fixed pints in space and time.
    Or a rift space and time.
    Or at the end of a crack in the wall.

    Or something
    Assume you're going to Win
    Always have an Edge

  5. #605
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Liverpool
    Posts
    5,536

    Default

    Yay for Phil. Do you want some popcorn?


    Sent from my iPad using Tapatalk

  6. #606
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Nottingham
    Posts
    2,638

    Default

    So far, so good! (Thanks Phil.)

    Infact, It's lightning fast at the moment.

  7. #607
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Valhalla.
    Posts
    15,382

    Default

    That's Phil, lightening quick. Shame for the ladies though.

  8. #608
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Nottingham
    Posts
    2,638

    Default

    What is it about Saturday mornings?
    I always get a dose of the same troubles with error connection time-outs and such like, making the business of posting a 5 minute affair just to make one post.
    And I usually have to bug poor old Philip on Facebook.... (which I hate doing) But why? Why? Why?

  9. #609
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Reading, England, United Kingdom
    Posts
    3,898

    Default

    Why?

    Because I keep trying server updates and they keep failing with Wayne's internet connection.

    Basically, I can't upgrade the server until Wayne's internet is fixed!

    That's why
    Assume you're going to Win
    Always have an Edge

  10. #610
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Nottingham
    Posts
    2,638

    Default

    But... but... but... Everywhere else on the net is fine.....

  11. #611
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Loughton
    Posts
    11,130

    Default

    We're not trying to tell you anything, honest!

  12. #612
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Nottingham
    Posts
    2,638

    Default


  13. #613
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Reading, England, United Kingdom
    Posts
    3,898

    Default

    The site was down between 19:20 (BST) and 19:55 tonight.

    Around 19:20 the server stopped responding to requests and so I restarted it.
    There was an error when restarting the server and it took longer than I would have liked to restarted the server - I've raised that with the hosting provider.

    Everything looks OK now and I'll dig into what initially caused the site to stop working.

    Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    Assume you're going to Win
    Always have an Edge

  14. #614
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    17,630

    Default

    Got an odd double posting problem, when I post quick reply it asks me if I want to leave the page, then posts twice! Think a couple of other people have noticed this.

    Also the banner keeps vanishing! I'm using Firefox atm.
    Pity. I have no understanding of the word. It is not registered in my vocabulary bank. EXTERMINATE!

  15. #615
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Reading, England, United Kingdom
    Posts
    3,898

    Default

    Thanks for the report Rob

    I've fixed the banner vanishing - a gremlin when putting the new banner live at the weekend.
    I've tweaked a setting on the server that may help with the double posting issue.

    If that's still a problem, more investigation will be needed!
    Assume you're going to Win
    Always have an Edge

  16. #616
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Valhalla.
    Posts
    15,382

    Default

    I had the double post problem. I'll let you know if I get it again.

  17. #617
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Reading, England, United Kingdom
    Posts
    3,898

    Default

    Looks like the webserver died this morning around 3am for some reason

    There's nothing in the logs indicating exactly why it died - but that is around the time that the logs get rotated; hmm

    The webserver and site is back up and working normally
    Assume you're going to Win
    Always have an Edge

  18. #618
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Liverpool
    Posts
    5,536

    Default

    Thank you Phil

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 1st Jan 2011, 3:10 PM
  2. Violent Games Beaten To A Bloody Pulp In Report
    By Rob McCow in forum Mr Smith, I Need You!
    Replies: 8
    Last Post: 10th Apr 2008, 8:36 AM
  3. The Frost Report is Back!
    By Pip Madeley in forum Film and Television
    Replies: 3
    Last Post: 13th Mar 2008, 3:54 PM
  4. teething problems
    By Anthony Williams in forum Announcements and Feedback
    Replies: 68
    Last Post: 13th Feb 2007, 10:08 AM